VI ÄR GULD FÖR SVERIGE

Björn Wallentin
Restaurangchef

Luzette


LUZETTE - MÄSSRESTAURANGER - GATEAU DJURSHOLM - PRINSEN - EAST - STADHUSKÄLLAREN - RAGNARS SKAFFERI - BAR & BRASSERIE LE ROUGE - MATMÄSTARNA - KEBABKUNGEN - MIDAN - IL TEMPO - WIENERCAFÉET - EATALY - VILLA GODTHEM - STARBUCKS COFFEE Stockholms Central, RITAZZA, m.fl.
 

mässrestauranger


På Stockholmsmässan i Älvsjö är det Mässrestauranger som står för maten.
De rester som uppstår sorterar kökspersonalen ut till biogastillverkning. Tack vare det kan Stockholm tillverka biogas som räcker för niohundra  klimatsmarta taxiresor i månaden från mässan till Bromma flygplats.
Solklart guld för Sverige.

 
loading...

För att det ska vara enkelt att hjälpa till är det bra med tydliga instruktioner. Vi har också hjälpt Mässrestauranger med en plansch som berättar varför man sorterar och med tydliga dekaler för de olika kärlen man sorterar i.

gateau Djursholms torg

loading...

Gateau Djursholms Torg är först ut i cafékedjan med att källsortera det som blir kvar på kakfat och i hyllor som inte säljs via Karma.
Det är guld för Sverige.

                                 En film om luzette: